500 g fläsk/ytterfilé. Putsa filén och krydda med salt och peppar. Stek den gyllenbrun runt om, slå in filén i folie och låt den vila innan du lägger den i en ugnsäker form, stick in en ugnstermometer mitt i filén och stek den i 200 grader tills den har nått ca 65-68 grader
Jag lagade en gryta med ytterfilé i kokosmjölk med röd currypasta. 700 g ytterfilé. 700 g ytterfilé. Jag skar köttet i tunna skivor, så det blev mört snabbt
Idag så gjorde jag en helstekt ytterfilé med en marinad som jag hällde på precis innan servering. Helstekt Ytterfilé med balsamicomarinad Spara Skriv ut Förberedning 10 Minuter Tillagningstid 35 Minuter Total tid 45 Minuter Typ av mat
Dagen till ära bjuder jag på en fantastiskt god ytterfilé smaksatt med kryddstarka chorizokorvar. 1 kg ytterfilé. Vi grillade vår ytterfilé och det tog drygt 30 minuter. 1 kg ytterfilé
Idag kommer vi att smita iväg och handla lite drycker i Danmark och under tiden vi gör det kanske jag får fresta med lite god mat som är perfekt att servera som sommarbuffé – Ytterfilé med en kall gurksås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.