Hummersoppa med kummingrissini
Mat för hälsan
Mat för hälsan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 12 portioner
  • 2 kokta humrar
  • 2 liter fiskbuljong
  • 1 1/4 dl olja
  • 2 msk hummerfond på flaska
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 2 finhackade gula lökar
  • 2 morötter i små tärningar
  • 150 g rotselleri i små tärningar
  • 8 msk vetemjöl
  • 1 dl tomatpuré
  • 2 lagerblad 1 tsk timjan
  • 4 dl torrt vitt vin
  • 1 dl pernod
  • 4 dl vispgrädde
  • ½ dl chilisås
  • salt, cayennepeppar och tabasco
  • 12 stycken
  • 5 dl vetemjöl
  • ½ paket jäst
  • 1 dl ljummet vatten
  • 1 tsk strösocker
  • 2 tsk salt
  • 5 msk olivolja
  • 1 msk flytande margarin
  • ¼ dl mjölk
  • 1 ägg kummin och flingsalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.