Får du intetillen bra stekgrad på kycklingen så spelar detingen roll hurmycket du fläskar på med tillbehör och garnering, då ärrätten helt enkelt förstörd
Denna veckan bliren kortvecka, så det gäller att fixatill så mycket som möjligt på jobbet så att vi får fram massor av prylar… vimissartorsdagen och detär ju en dag som vi skruvar möbler
Aldrig behövs god mat så mycket som idenna månad. Stekt kyckling med citron och kaprisäregentligenen sådan maträtt som jag vill njuta av enljummen försommarkväll, och det gör inget om mintallrik flankeras av ett glas riktigt kallt, vittvin
Pulled pork ären sån där rätt man måste planera lite, men som ärhur god som helst. Kanske ärdet så att man får tänka tilllite för att laga något gott som inte kostar skjortan, liteframförhållning så man inte står där med antingenentristfalukorvsring eller en galet dyr bitpepparbiff
Vet inte om jag håller med till hundra, menen paj var dethursomhelst. Blåbär och persikaärinte kanske den mest givnakombinationen, men funkade lysande, även om blåbäreneventuellt tog över lite för mycket
Detfinnsen Facebook-grupp som heter Vad lagar du tillmiddagidag, som jag är medlem i. Ikväll lagades denna maträtt tillmiddaghär hemma och vi var väldigt nöjda, både sambon och jag
Smaken var mycketmildare än den brukar vara hos kålrötter. Jag skulle i allafall laga tilldenidag, hade jag tänkt, och när jag hade skalat och tärnatden och dessutom sniffatlite på den var jag helt säker på att detfaktiskt var en kålrot
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.