Om ni själva vill njuta av vinnarrätten så kommer receptet på biffen nedan. Varmrätten (som doftade fantastiskt) bestod av Hällstekt biffmed mörkokt skomakarbiff, glaseradmajrova, lökariolika texturer, krassekräm och rökt märgsmör
Servera köttfärslimpanmed rotfrukter och Västerbottenssås. Pensla medlite olja runtom. Tillsättlök, blandfärs, ägg, salt och peppar och rör ihoptill en slät smet
Låt ånga av medan du värmer mjölk, grädde och smör i en kastrull. Skala, halvera ochskivalöken tunt. Skala, kärna ur ochskiva äpplet i ganska tunna halvmånar
Börja med att steka alla sorters löki en rejäl klick smör, löken ska bli mjuk och få lite färg utan att bli för sladdrig, när löken är klar salta, ha i sockret, smaka av och håll varmt
Ni som själva bloggar vet att det tar ganska mycket tid, och emellanåt har jag faktiskt känt miglite trött på alltihopochtillochmed funderat på att lägga av
Tänk på gamla klassiker som bruna bönor med stekt fläsk, stekt sillmedkorintsåsoch just dillkött. Jag kan med andra ord inte tänka mig ett bättre valt tillfälle att göra en remake av den svenska klassikerndillkött
Resten kommer så att säga till under tiden jag lagar. Eventuellt medlitehonungsdijonsenap eller så kan man vispaihop en aiolioch vända ner den finstrimlade kålen i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.