Det är gott, kan varieras på massor av olika sätt, billigt går utmärkt att förbereda, perfekt att frysa in hel eller i portionsförpackningar och kan till och med vara riktigt nyttig mat
Vispa osten slät tillsammansmed florsockret och smaksätt med citronskal och saft. Morotskakan. 1 1/4dl lätt kvarg (funkar säkert med keso också). 100 g cream cheese (med låg fetthalt
Med inspiration från sukrin melis har denna underbara morotskaka skapats. Blanda ut kvargen med morotspuré i en separat skål och tillsätt slutligen kvargblandningen i degen
Blanda ut kvargen med vatten i en separat skål och tillsätt slutligen kvargblandningen i degen. Smörj in en form med avtagbara kanter i kokosolja och tryck ut degen jämt
Nu blev det en morotskaka. Men det är mest för att det är spännande att experimentera och för att sötsaker blir mest liggandes i frysen hos oss som tas fram nångång ibland medan dessa nyttigare bakverk äter vi av flera gånger i veckan
Här kommer ett recept på en glutenfri och nyttigmorotskaka, varför den är nyttig är för i den är sockret utbytt mot stevia och vetemjölet mot bovetemjöl
Jag tänker inte komma med motargument. Idag får ni en glutenfri lite nyttigare kaka (så pass att barnen och jag åt den som mellanmål) som jag hittade hos min vän Katarina
När en vän för en period sen berättade att hon ska försöka leva mer hälsosamt så kom vi in på hennes absoluta favoritfika - Snickersrutor och att det skulle bli jobbigt att avstå från dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.