"Man ska bjuda kroppen på nått gott så att själen har lust att bo i den". Efter mitt socker förbud och fynd i alla sockerfria bakelser så blir det minst en om dagen
Fast jag brukar variera toppingen och de senaste dagarna har jag gjort en jordgubbscoulies (jordgubbssås) som också bryter av fint mot den söta fyllningen
Trött bloggerska här idag så nu blir de en kopp kaffe med den sista biten av just den här pajen, slå sig i soffan och kika på husdrömmar och Jordskott, Har ni sett den serien
Har inget nedskrivet recept på surdegsbaugetterna men jag gjorde ungefär så här. På så sätt ger du stärkelserna i vetemjölet möjlighet att absorbera vätska och gluten kommer att bildas
Har ett litet speciellt förhållande till just Budapestbakelsen då en av mina bästa vänner hade den som sitt favoritbakverk och bad mig baka en sådan till honom när han låg på sjukhus
Apelsinsmaken gör ocksåmandelkakan lite fräschare, lite roligare och så mycket godare men jag rekommenderar att smaka av smeten innan du sätter den i ugnen
Receptet har jag lånat från Fredriks Fika men ändrat lite, så den passade oss och tillfället. Ett inte så vanligt bär - i alla fall för mig - än mindre i bakningssammanhang
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.