Och dessutom gillar jag att äta mat som inte fraktats runt hela vår planet för att landa på min tallrik (med det tyvärr inte sagt att jag inte äter mat som fraktats runt)
Kakan får en härlig konsistens och det är gott med en klick grädde till. Jag har fått önskemål om att göra bakverk utan vetemjöl och eftersom jag själv egentligen bör äta glutenfritt så tyckte jag det kunde var kul att försöka hitta något gott recept utan gluten
Jag bestämde mig därför lite hastigt och lustigt för att röra ihop en deg. Jag gjorde en helt vanlig, enkel bröddeg gjord på vetemjöl, jäst och vatten som jag sedan smaksatte med basilikaolja, vitlökspulver och lite finhackad färsk rosmarin
Måndagsmorgon och energin är på topp, resultatet av den ack så nyktra helgen. ) så behövs även dem, och söndagar – The day of rest – fick väl bli det naturliga valet
Nu har värmen kommit även till oss i norr - och med den har lusten att grilla ökat. Jag skivade en fläskfilé och lät den ligga i en vitlöksmarinad under några timmar
-) Jag gjorde min första höstgryta förra helgen, baserad på fläskkött och kantareller. Nu har vi snart helgen här och dessutom är hösten på intågande (eller redan här)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.