Dom blir så höga och fina och det är verkligen ett toppen recept. Flera tårtbottnar som har åkt in i frysen (dom går så bra att frysa, det är nästan enklare då man kan skära dom lättare när dom är lite halvfrusna), men jag har också testat att göra marshmallowfondant för första gången
Har länge velat baka den perfekta glutenfria tårtbotten men har aldrig funnit det. Tills förra året då jag hittade det perfekta receptet från Tårtspecialisten men eftersom jag satsar på Glutenfritt så har jag fått ändra receptet liiite grann
Jag har mixtrat med lite olika recept under åren och ibland blivit skogstokig då jag gräddat dessa och de bara flytit ut som platta kakor istället för höga och fina
Höga berg, djupa dalar och lite där emellan. 2016 har varit ett besynnerligt år. Det här året var året som började med att Calles mamma diagnostiserades med bröstcancer och kort därefter dog hans pappa
Jag har flera gånger tidigare visat tårtor med sockerkaksbotten och nu tänkte jag dela med mig av det bästa receptet jag vet på just sockerkaka som ska användas till tårtbotten
Efter mycket trixande, prövande och otaliga bottnar som kastats rakt ner i kompostpåsen, har jag nu lyckats skapa ett recept på utomordentligt perfekta veganska tårtbottnar
Efter mycket trixande, prövande och otaliga bottnar som kastats rakt ner i kompostpåsen, har jag nu lyckats skapa ett recept på utomordentligt perfekta veganska tårtbottnar
Jag har ju läst en del om alla varningar gällande lågkolhydratkosten, hur man får höga blodfetter, högt kolestorol, fara för hjärt- och kärlsjukdomar osv osv
Tag ut steken ur ugnen och skiva upp och lägg i uppläggningsfat med höga kanter. Blötlägg lergrytan i 15 minuter (10 timmar om det är första gången du använder den)
Det här receptet är ett av mina favoriter och det smakar nästan som att äta en chokladboll, men mycket nyttigare och med naturliga ingredienser som håller ditt blodsocker stabilt och som mättar bra på grund av de relativt höga proteininnehållet
Tårtbottnarna. Tårtbottnarna. Jag läser mycket Amerikanska bloggar och matmagasin för att få inspiration och för ganska länge sen, säkert ett halvår sedan, snubblade jag på en tårta från blogglänken ovan som jag kände att jag bara måste prova mig på att baka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.