ag kan inte visa er den estetiskt mer tilltalande före-bilden , då ett vackert grön örtknippe vilade på läckert brynta köttbitar, knappt täckta av rödvin
Igår gjorde jag en grekisk köttgryta som jag bloggat om tidigare nämligen Stifado. Använde mig av högrev men tror att grekerna även använder kaninkött för denna grytan
En riktigt god gryta som är ganska enkel att veva ihop. Idag är det endast -16, så det är ju bara att ta på sig t-shirt och shorts. 3-4 dl vispgrädde. 1-2 tsk soja. -Mama Skogly ♥ 600 g fläskfilé eller fläskytterfilé. 3-4 dl vispgrädde. 1-2 tsk soja
Denna kycklingfile grytan är inte alls svår och går snabbt att röra ihop. Jag frågade här hemma om dem ville ha pasta eller ris till kycklinggrytan och alla svarade pasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.