Skiva kycklingen i bitar. Morr´n morr´n bloggosfären. Trots att allt rusar iväg i 180 och mannen åkt till London igår, hindrade det inte mig från att slå till på en höstig onsdagspsta
Krydda kycklingen med chicken&steak och stek till fin färg, lägg i en ugnsform. Stek kantareller och krydda med salt och peppar och lägg över kycklingen, skär bacon i mindre bitar och stek på den
Till att börja med så styckade jag kycklingen i åtta delar (Bröst, ovanlår, ben och vingar). Sedan skivade jag och stekte fläsket och la åt sidan för att sedan bryna kycklingen i samma panna
Till att börja med så styckade jag kycklingen i åtta delar (Bröst, ovanlår, ben och vingar). Sedan skivade jag och stekte fläsket och la åt sidan för att sedan bryna kycklingen i samma panna
Strimla kycklingen och baconen. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Lyxgratinerad kyckling. 26 februari, 2017 at 7. 40 e m. Add a comment. 4 kycklingfiléer1 krm svartpeppar150 g rökt skinka3 dl creme fraiche2 tsk fransk senap2 dl riven lagrad ost½ dl finhackat kryddgrönt t ex Persilj Timjan, Basilika eller Oregano
Fördela detta över kycklingen i pajskalet. Så här gör du. 45 minuter. Pajskal. Nyp ihop smör, mjöl och salt. Tillsätt därefter mjölk och knåda så snabbt som möjligt ihop degen till en klump
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.