Lovade ju er recept på en god höstsallad i förra inlägget så det kommer här. Fördela resten av ingredienserna över, avsluta med att krossa valnötterna i handen och strössla över
Förutom att salladen är snygg med de knallorangea sharonfrukterna mot den gröna salladen känns den också härligt lyxig med söt frukt mot syrliga sega torkade tranbär och knapriga nötter
Jag gjorde den i veckan till en enkel pudding med rökt skinka och lök. Ljummen höstsallad. Skär fikonen på hälften och lägg dem med skalet ner på en plåt med bakplåtspapper
En god och fräsch sallad att servera till rosmarinbröd. Antal. 6 personer Ingredienser. 100 g valnötter 2 st äpplen, röda 1 st päron 2 st avokador 1 st lime, pressad saft 150 g sallad, blandad, t ex ekblad och grönsallad Dressing
Blanda svampen och skockorna med lite olivolja. Höj smaken med soja och nymalen vitpeppar. Blanda dem med svampen, jordärtskockorna, salladskotten och schalottenlöken
Jag vill gärna smaksätta bönor med något, annars blir de lätt lite torra och tråkiga. Salladen bestod av matkorn, blandade salladssorter, körsbärstomater, oliver, strimlad soltorkad tomat, feta och en majs- och bönbladning
Vi är många som kan det där med Meatless Monday vid det här laget, och visst är det bra att allt fler lär sig att vegetarisk mat är minst lika god som ”vanlig” mat och lyckas införliva en del vegetariskt bland veckans middagar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.