Det här är en variant på den traditionella plommonspäckade fläskkarrén. Bland annat har jag tagitintryck av ett engelskt recept för fruktfyllda revbenspjäll… Till er som inte äger en römertopf (lergryta) kan jag bara säga
Love me I’m Famous kommer från Cafe Opera och har varit en favorit hos migi massor av år, den finns här på bloggen på fler ställen men här kommer en variant på den, istället för Bacardi Razz och Bacardi Gran Melon så hade jag BacardiPineapple
Macaroni and cheese är som Kristin beskrev det så bra – överkokta makaroner i ostsås. Smarriga små makaroner som fullkomligt dränkts i ostsås och gratinerats
Mat från Mellanöstern är både gott och roligt att göra emellanåt, Falafel kan man äta i ett pitabröd med sallad och någon god sås som man gillar, typ vitlökssås eller någon starkare röd sås eller som här med tzatztiki
Vegetariskt /. Jag vet, nivillinte läsa mer om rödkål nu, men jag måste bara visa det här receptet, dels för att det återspeglar minverklighet, vi äter den nämligen ett par gånger i veckan, men också för att den är så god, jag gillar den skarpt, och den passar till det mesta (har för övrigt börjat fundera över om rätter som passar till det mesta inte bör få en egen kategori här på bloggen snart, det verkar ju nämligen vara ett genomgående tema
Maj månad råvara i samarbete Robertson loves Sweden är löjrom. Löjrom är något av det bästa jag vet, och det gjorde att uppgiften att skapa ett recept till en början kändes aningen svår
Ny månad, ny råvara och nytt recept från migi kampanjen Robertson loves Sweden. Jag måste faktiskt erkänna att jag inte är någon dyrkare av färskpotatis, men den här salladen blev suveränt god
Ilove food. Postat i Vardag, Vegan. Varit sjuk, vad passar då bättre än en varm och nyttig soppa. Denna gjorde jag i förgår på potatis, morötter, champinioner, gullök, vitlök, sojakött och basilika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.