Jag gjorde mitt hemgjorda wrapbröd (recept nedan), lade kyckling, tomat, spenat, röd lök och keso (som smälter när man värmer den) och literiven parmesanost på ena halvan av brödet
En av minafavoritfrukostarjust nu är den fantastiskt goda havre-muggkakan. Igår var det dags att bege oss hem från Gävle, men innanvi åkte mot Stockholm stannade vitill på Proteinbutiken för att fylla på våra "proteinlager" lite
Har ni börjat fundera på nyårsmat än. Det är verkligen snabba svängar jämt vid jul. Man hinner knappt äta upp prinskorvarnainnan det är dags för att planera allt annat än en korv- och köttbullemeny
Vi har sagt det tidigare, men vi får krypa till korset och upprepa att det är tur att vi har läsare påminner oss när vi glömmer bort att bjuda på recept som vihintat om
Minafikonträd har tydligen bestämt sig för att mogna i omgångar, tänk om de blev mogna samtidigt. Som det ser ut nu så kommer jag att få koka marmelad varje helg, men okej då det var inte så besvärligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.