Lägg ev över folie om det börjar ta för mycket färg. Så jag stal det och gjorde det till mitt eget. Matborgen la för ett tag sedan ut ett spännande recept som så så himla gott ut
Orginalreceptet föreslår potatis som tilltugg vilket ärgott. Jag har provat med ris och då hällt på ett par dl grädde för att få lite mer sås - toppengottdet också
Det blir lätt sådär på sommaren. Superenkelt och supergott och väl värt mödan. Nu har jag massor med foton att gå igenom och tänkte visa några av dem härnär jag är klar
Fast nästan. Näe, nu ärdetnog dags att skaka liv i Mannen och fixa frukost. Utifrån det recept jag har hittat, som jag tänkte spara här tills det eventuellt blir verklighet av att göra tomatmarmelad, så verkar det faktiskt gott
En knaprig sallad ärgott att äta till, som lite kontrast till den lättuggade rätten. Gott blir det i vilket fall, med ost både mellan de olika lagren och så ovanpå moset
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.