Har fortfarande ambitionen att åtminstone en dag i veckan äta vegetariskt, och idag delar jag med mig av ett recept som gick hem hos alla här i familjen
Vilken underbar dag det har varit idag, rena sommardagen. Nu är de små godingarna här och vi skall se på barnprogram, undrar vad detblir kan det vara så att vi har sett programmet flera gånger redan
Detblir en ganska såsig rätt, så det räcker att komplettera med kött, så är middagen klar. Men ikväll har det blivit en smarrig grönsaksgratäng som definitivt förtjänar publicering
Det är härligt med överraskningar, när jag kom hem idag så kom Millian hit till oss. Hans mamma och Milton skulle ut och åka då ville inte Mille med, det är bra så får farfar sällskap i morgon misstänker att detblir legobygge
Så det fick bli en het gryta idag, tog lite extra chili så att man blev varm… hihi. Nu är det lördag och jag skall komma på ett recept, skulle helst ha velat grilla men det är fortfarande kallt och när vi grillar vill vi sitta ute och äta
Använd en rund 2-litersform eller 8 portions- suffléformar. DAG 1. Glasering. Koka socker, citronsaft (10g) och vatten till en guldgul karamell som börjar ryka lite
Meanwhile, mix together chicken, cream cheese, ½ cup cheddar, parmesan, bacon, and jalapeños. Fill each taco with chicken mixture and arrange on a tray
Recept och bild lånad från coop. seGulaschgryta med ajvar relish 4 port500 g nötfärs1 grovhackad gul lök1 vitlöksklyfta i skivor2 krm stött kummin1 msk smör eller rapsolja600 g medelstora potatisar i bitar3 morötter i bitar2 palsternackor i bitar2 tsk mejram1 lagerblad2 dl ajvar relish6 dl vatten3 krm salt2 krm svartpeppar1 dl youghurt 10%1 dl hackade färska örterFräs nötfärs , lök, vitlök och kummin i smöret i en stor gryta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.