Vegetariska pasta med massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta. Nu var det ett tag sen vi hade pasta här hemma så det fick bli detta häromdagen
Koka pastanoch strimla baconet. Häll den nykokta pastan i en stor, smord, ugnssäker form. Skär bort eventuella hinnor på köttet och skär det i en halv centimeter tjocka skivor
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Blanda pastanoch såsen i grytan. Koka pastan, spara ca. Mat och bak. Jag trillade över ett recept för ett tag sedan och idag gjorde jag en egen variant av det
När det är nån minut kvar tills pastan är klar, tillsätt spenaten i såsen och rör om ordentligt. Koka pastan al dente (nån minut kortare än instruktionerna)
-) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
En ljuvligt god pasta med lax- och dillsås. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. En utmärkt lördagsmiddag med få ingredienser och ytterst lite ansträngning
En snabb, enkel, billig och god pastarätt. Koka pastan. I det här receptet har jag använt mig av konserverade champinjoner, men givetvis kan man använda färska som man skivar och steker
Hela familjen fullkomligt slukade faten – och sådana rätter kan man inte ha för många av. I kassarna fanns en massa ”godsaker” – bland annat ett gäng superfina skogschampinjoner
Lägg tillbaka pastan i kastrullen och tillsätt baconfräset, brieost, spenat och basilika. Pasta. Skala och klyfta löken och skala och finhacka vitlöken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.