Men det verkar ingen vara intresserad av eftersom man inte gör någon ekonomiskvinstpå kort sikt av detta som dem stora företagen gör, men att man kan göra långsiktigavinster med en sådan aktion och spräcka multiföretagensblaha-blaha, det är ingenintresserad av
Lagerblad - årets krydda, det hör ju starkt ihop med långkok och inläggningar. Det är underbart att detta nu syns på svenska gourmetkrogar och att unga i hela landet ägnar sig åt inläggningar
Han och övrigaÅretskockar som bär fram tallrikar (tillskillnad från förra året när han lagade bankettmaten) till juryn och det är de som känner främst hur varma tallrikarna är - något som är avgörande itävlingen och som kanske inte syns på de vackra bilderna av rätterna
Sistaminuten, lägg på en skiva ost och sätt på ett lock så smälter den fint* Häll på creme fraichei rotfrukterna* Lägg upp med blandad sallad iolika färger /Husmor Jag undviker skorpmjöl i färsen, tycker intedetblir bra
Här kommer recepet pådet koreanska marinerade köttet Bulgogi som jag lovade att lägga upp. Nu hade viinte eld här hemma men en bordsgrill och detblir också gott
Kör imixerntillsdetbörjar få grön färg, smaka av med ev. Nu kommer detytterligare ett inlägg om inlagdsill, men vi lovar att detblirdetsistapå ett tag nu, i alla fall fram till julen nalkas
- kokar vidaretillsdetbörjar tjockna men blirdet för tjockt behövs detlite vatten,. - nu är såsen klar men det är viktigt att komma ihåg att smaka av kryddningen hela tiden, annars har man ingenaning om vad det är man håller på med
Smält choklad över ett vattenbad (börjar du få slut på skålar. Kombineradet och du får en Oreo-nutella-cheesecake, som kan vara det godaste jag någonsin bakat, ätit och tagitpåtår av
Hallon, citron och fläder det är sommar för mig. Jag tänkte bjuda på en dessert som vi kör just nu på restaurangen och smakerna kring denna dessert är ju självklara med tanke påårstiden
Tycker själv att det är ett märkligt koncept för i så fall innebärdet ju att vi resten av veckan har kött-tisdag, kött-onsdag, kött-torsdag, kött-fredag, kött-lördag och kött-söndag – eller hur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.