Placera en champinjon med crèmen uppåt ovanpå filébiten och toppa med en bit ädelost. Skär av lite av toppen på champinjonerna ( så att de står ), fyll hålrummen med champinjoncrème och ställ åt sidan
Bryn fläskfilén hel i stekpanna, salta och peppra. Smaka av med salt och peppar. Skär ett längsgående snitt mitt i filén och lägg den nu avsvalnade filén på den utrullade smördegen
Linda in den skinkinrullade fläskfilén i smördegen. Lägg ut skinkan omlott på plasten och täck med soltorkad tomatkräm, smulad fetaost och basilikablad
Putsa filén och bryn den runt om i en stekpanna med kryddor, låt svaln lite. Lägg en bädd av svamp och ost på smördegen och lägg sedan fläskfilén på bädden och rulla ihop smördegen
Servera potatismuffins och rödvinssås ihop med stekta kycklingfiléer. Slå sedan på rödvinet och sänk värmen till strax under medel, låt såsen reducera (koka ner) till hälften, utan lock
Vi åt dem till en fin bit oxfilé och kantarellsås på nyårsafton. De här potatismuffinsen är goda till vilken kötträtt som helst, men kan också ätas som en egen vegetarisk rätt med en innehållsrik sallad till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.