Indisk kidneyböngryta – Kidneybönor i kryddig sås – Masala rajma
Laga indisk mat
Laga indisk mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st burk kidneybönor
  • 6 msk olja
  • 2 lagerblad
  • 5 cm kanelstång eller
  • 1 tsk malen kanel
  • 3 st kardemummakapslar eller 0,5 tsk malen kardmumma
  • 1 gullök, fint skivad
  • 2 vitlöksklyftor, pressade
  • 1 cm ingefära, riven eller pressad
  • 0,5 tsk gurkmeja
  • 0,5 tsk chilipulver
  • 0,5 tsk salt
  • 2 tomater, hackade
  • 1 dl vatten
  • 3 minuter 5) Tillsätt vatten och låt koka upp. Lägg på lock men rör om då och då. Låt sjuda

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.