Kryddpastan som jag mixade ihop följer säkert inte några indiska originalrecept eller "regler" vilka smaker och kryddor som hör ihop men resultatet blev smaskens
) som kan ätas som den är tillsammans med ett gott bröd och då blir det en vegetarisk rätt. Så när jag hittade den här "potatoe fry up" i Woman & Home Feel Good Food medindiska smaker tänkte jag att det tycker de nog också om
Tag med en slev och stick i riset så såsen blandas medriset lite grand. Slå i de skivade shampinjonerna och låt dem brynas med i grytan några minuter
Vispa äggvitorna med sockret och ättikan till ett hårt skum. Jag bakade en dubbel sats av denna risekrispies tårta när vi hade vänner på besök och då blir det en hel plåt
Häll nu ner riset, i omgångar, rör om så att all ris är täckt med kola-blandningen. Det blir en härlig jordnöts- och kolasmak på dom, men eftersom det är puffat ris så känns dom luftiga
Blanda turkisk yoghurt med curry, chilipeppar, ingefära och riven ost. Servera med grönsallad. Lägg det kokta riset i botten på en smord ugnssäker form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.