Indiskt på menyn!
Bönans Hörna
Bönans Hörna
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 blomkålshuvud,
  • 1 msk garam masala (indisk krydda), salt
  • 200 grader Vänd då och då
  • 4 kycklingfiléer
  • 2 gula lökar
  • 3 cm färsk ingefära
  • 1 chili matolja
  • 140 g Tikka Masala-pasta (finns färdig i butik)
  • 400 g finkrossade tomater
  • 400 ml kokosmjölk
  • salt
  • basmatiris
  • och
  • svag
  • 15 min Ta av locket och låt koka på svag värme utan lock i ca
  • 5 min Servera med ris och en grönsallad med lite citrondressing
  • 1 pressad citron,
  • 1 msk olja, salt
  • 20 min Servera med yoghurt sötad med florsocker
  • 1-2 msk för fyra

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.