Inkokt sejrygg med vinkokta blåmusslor
svensksmak.se
svensksmak.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g sejfilé
  • 3½ dl vitt vin
  • 3½ dl vatten
  • ½ dl ljus balsamicovinäger
  • 1 msk flingsalt rosmarin
  • 1 msk olivolja
  •  
  • VINKOKTA BLÅMUSSLOR
  • 1 nät blåmusslor
  • 1 msk oliv olja
  • 25 g smör
  • 1 morot
  • 1 gul lök
  • 1 röd lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 dl av inkoningslagen
  •  
  • HEMKOKT FISKBULJONG
  • Restbitarna från sejfilén
  • 3 dl vatten
  • ½ gul lök
  • ½ morot
  • spadet från musselkoket
  • spadet från inkokningen
  •  
  • SAFFRANSÅS
  • 2 dl hemkokt fiskbuljong
  • 2 dl grädde
  • 0,5 g saffran
  • ljus maizenaredning
  • flingsalt efter smak

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.