Godmorgon, ska göra mig redo för en dag ute på gården med kratta, spade och allt som nu kan behövas. Igår gjorde jag blåmusslor för första gången, ja jag vet, inte riktigt klokt att jag inte testat innan, men nu äntligen och det blev sjukt gott
Tror egentligen inte på att fasta men eftersom både jag & min man inte får önskvärda resultat med viktminskningen just nu så tänkte vi ge kroppen en chock och det funkar
Moules marinés kallas dessa vitvinsångade blåmusslor när de serveras i Frankrike. Krydda efter smak med färsk timjan, basilika, rosmarin, eller torkade kryddor
Smaka av med salt och peppar. Toppa med räkröra och garnera med räkor, citronklyftor och dill. 5 dl gräddfil 2 msk majonnäs 1 msk chilisås 2 msk hackad rödlök 2 msk dill salt och peppar 200 g skalade räkor 500 g oskalad vikt, spara några till garnering Garnera med
Servera med kokt eller pressad potatis och snabbgurka eller pressgurka. Om laxen blev inkokt eller ångkokt råder det delade meningar om, resultatet blev i alla fall smaskens
Det var egentligen flera månader sedan jag kom att tänka på inkokt makrill. Jag tror inte jag far med osanning om jag säger att jag inte ätit det på säkert femton år
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.