Jag tycker att kombinationen mellan vitlök, lime, chili och färsk ingefära är så fantastiskt gott. Och dofterna som sprider sig i köket går knappt att beskriva, så gott luktar det
The presentation of food seems almost as important as the taste of the food to most foodbloggers. One thing that I didn’t think of before starting to blog was how much greater every meal naturally tastes just by setting the table nicely and plating the food even more beautifully
Presentation. Marie. Hej. Jag är en tjej på 46 år som brinner för allt som har med mat och göra. Genom denna blogg tänkte jag dela med mig av massa recept som jag själv komponerar ihopa Billigt och lättlagat för allt och alla
Igår lagade jag oootroligt god vietnamesisk sallad, jag var ju och åt Thang Lang Pho på men blev för att vara helt ärlig rätt besviken, små portioner och oinspirerade tillbehör, inte som i Berlin
Grilltider. Då vill jag tipsa om en enkel och mättande sallad med massa nyttigheter,. som energirika linser, avokado full med nyttiga fetter och näringsrika valnötter,
Mangold tycker jag är gott och ger lite variation till ”vanlig” sallad. Lite ”matigare”. Nu kan det vara svårt att få tag på mangold men det går precis lika bra att använda Pak Choi istället
Då var det måndag igen. Maken är hemma och ordningen är återställd. Fyra dagar kvar sedan drar vi till London för att fira påsk, men fyra dagar & fyra nya recept
Just nu gör jag mycket sallader med rödkål i. Rödkål är verkligen både gott, användbart och vackert. Ikväll blev det sallad på strimlad rödkål, förvällda edamamebönor (så vackert ihop), ruccolasallad och smulad fetaost
Jag gillar verkligen de asiatiska smakerna. För ett tag sedan gjorde jag en asiatisk sallad med nudlar, ingefärsmarinerade morötter, edamamebönor, röd chilifrukt, avokado och edamameröra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.