Pajdeg. 1100 g smör. 11 dl riven ost. 13 dl vetemjöl. 13 msk kallt vatten. 1Fyllning. 1500 g nötfärs. 1140 g hushållsmedwurst eller någon annan sorts rökt bacon/salami
Tidningen finns tyvärr inte längre och det är synd för en helvegetarisk mattidning skulle allt fylla sin funktion bland alla glassiga magasin som ges ut varje månad
Konsistensen får varken bli för torr eller för mosig och den måste även ha gott tuggmotstånd. I en liten skål blanda ihop chiafrön och vatten och låt stå i 10 minuter under tiden som du förbereder dina övriga ingredienser
Det är bara inte klokt vad den där gula saken gör för humöret, helst plötsligt känns det som om varje nerv och cell har vaknat ur någon form av Törnrosasömn och vill inget hellre än att typ shejka loss till en riktig discodänga
Den heta buljongen kommer att tillaga det råa nötköttet direkt i skålen till en perfekt konsistens. Yellow rock sugar ser precis ut som brunt bröstsocker och jag har ännu inte lyckats hitta förklaring på vad som är skillnaden mellan dem
Vad hon inte vet är att hon äter valnötter mest varje morgon i den här granolan som hon älskar. Min yngsta har t ex tydligt förklarat att hon tycker inte om valnötter
Svenskare än så blir väl inte en fredag. Och efter några veckor med träningspass som gått helt över förväntan så var det ett bakslag att plötsligt sakna den vanliga energin och glädjen till passet
Grädda inte nu utan fortsätt göra hela pajen färdig innan du gräddar den. Bred ut vitlökssmeten (mosa den lite först med en gaffel på en tallrik så blir den lättare att breda ut) på botten o kanter på den ogräddade pajdegen
Passa dem noggrant så att de inte kokas sönder. Jag har sagt det förr och jag säger det igen – knytkalas med andra matbloggare är denbästa idén någonsin
Lägg ned köttbiten direkt från grillen, och vänd runt den så att den täcks av smöret. På franska heter den Onglet, ett namn som man även kan finna på köttdelen i Sverige
Serveras direkt eller förvaras i kylskåpet. Budapetsrulle, denBÄSTA. Tänk, när man blir bjuden på tårta av sin svärdotter, och den bara smälter i munnen, man njuter av varje tugga, man önskar att den aldrig tar slut för att den är så god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.