Italiensk fisk med svampröra
Mejas Mat
Mejas Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2014 Av mejasmat Lämna en kommentar
  • 2 ugnsformar
  • 2 skålar kastrull
  • dl
  • msk
  • tsk
  • krm
  • 15 min Till
  • 40 min
  • vi
  • 2 Ingredienser
  • 100 g torsk
  • 2 msk creme fraiche
  • 1 st charlottenlök
  • 1 tsk kapris
  • 1 tsk karljohansvamp
  • 50 g champinjoner
  • 1 tsk skirat smör
  • 1 krm dijonsenap
  • 2 krm oregano
  • 2 krm vitvinsvinäger
  • ½ tsk spad
  • citron
  • ¼ krm peppar
  • peppar
  • 4-6 st potatis
  • 400 g torsk
  • 1 dl creme fraiche
  • 4 st charlottenlök
  • 1 msk kapris
  • 1 msk karljohansvamp
  • 200 g champinjoner
  • 1 msk smör
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 tsk oregano
  • 2 msk vitt vin
  • 1 msk spad
  • ¼ citron
  • 8-10 st potatis

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.