Skär kasslern i skivor. Låt broccolin tina något. Lägg kasslern och broccolin i en smord eldfast form. Vispa grädde och blanda ner champinjonstuvningen
Broccoli, en liten grönsak som man antingen tycker om eller avskyr. Jag måste erkänna att jag inte äter den själv så ofta men en dag så hamnade faktiskt tre buketter i varukorgen
Blanda ihop marinaden och låt kycklingen få dra i den minst 30 min. Stek kycklingen (med marinaden) i ugnen i 225° i 20-25 min tills köttet är väl genomstekt
Rör ut jästen i fingervarmt vatten, ca 37 grader. Tillsätt rapsolja och salt. Blanda ner müsli och vetemjöl (spara ca 1 dl av vetemjölet till utbakningen)
Skär filen i mindre bitar. Krydda med salt o peppar. Stek i teflonpanna tillsammans med svampen tills de är gyllenbruna ( tillsätt vatten om det blir torrt)
Hej alla bloggisar,. Hur har ni det där ute. Hur går det med er kamp mot vikten. Själv går det fint fint efter nystarten och jag känner mig sjukt motiverad och jag hoppas att mina recept kan hjälpa er på vägen
Efter en tuff dag på jobbet, många är sjuka, så är det gött och gå och träna och sedan komma hem till mannen som står vid spisen med klassisk god middag
Idag lagade jag ett äkta Viktväktar recept. Händer inte så ofta att jag fastnar för deras recept, är ju liksom därför den här bloggen har kommit till, men det här var riktigt gott
Det här receptet kommer från Viktväktarnas bok "Grytor och gratänger" och i detta recept steker man inte köttet utan lägger i det i vätskan lite i taget och låter det sen sjuda
Hej. Gud så länge sen det var nu. men det är så roligt att vara tillbaka och se att ni fortsätter att kika in, lämnar kommentarer och dessutom blir fler och fler som hittar hit
Hej på er. Igår var första "riktiga" arbetsdagen för mig på nya stället. Jag har ju under 8 veckors tid arbetstränat där och då går man hela tiden utöver den ordinarie personalen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.