Idag lagade jag italienskaköttbullar med spaghetti och tomatsås till middag. Köttbullarna 400 g blandfärs1 st ägg1 st liten gul lök, finhackad2-3 klyftor vitlök, pressade1
Stora Italienskaköttbullar med parmesan, salvia och lite rosmarin i smeten. Något jag faktiskt inte hade en aning om, men ändå lyckades pricka in den dagen och serverade köttbullar här hemma
Hungern river och när han kommer till köttbullar ropar han att några j-la köttbullar i vindruvsstorlekar kommer det ialla fall inte bli,,,,,sedan två timmar senare en lugn och avspänd Herr Backa bjuder på den godaste pastarätt jag någonsin ätit
Italienskaköttbullar. En eftermiddag i köket resluterade i sjukt god brownie gjord av svarta bönor, köttbullar/biffaroch ratatouille till fem nya matlådor
Recept Italienskaköttbullar i tomatsås500 gr nötfärs (jag köper från kils slakteri som är så mycket godare) lite dyrare men så värt varenda krona1 riven gul lök2 pressade vitlöksklyftor1 dl riven parmesan ost1 dl mjölk1/2 ströbröd (jag hoppade över eftersom vi inte hade något glutenfritt ströbröd hemma)Färsk PersiljaI burk Dolmio Tomatsås till PastaSmaka av med salt o pepparJag blandade ihop alla ingredienser i en skål o rullade ganska stora köttbullar. De fick puttra i pannan ca 10 min tills köttbullarna var genomstekta
Hej och välkomna till min blogg. Här i bloggen skriver jag allt som händer i mitt liv och vad vi gör på dagarna, det handlar mycket om shopping,bakning, nageldesign och så klart om barnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.