Ingredienser Portioner. 6 1 1/3 kg grytbitar av vilt t ex älg, rådjur matfett salt och svartpeppar 2 tsk paprikapulver 1 lagerblad 5 enbär ca 3 msk vetemjöl 3 dl rött vin 1/4 dl konc viltfond (på flaska) 3 1/2 dl vatten 4 gula lökar 1 stor paprika 400 g kantareller eller annan svamp 2 dl vispgrädde 3 msk tomatpuré lite soja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kinesisk soja 20 % rabatt ICA Asia 150 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Asiatiska såser 10 % rabatt Santa Maria 200 - 500 ml Mer info Ladda kupong
Häll i kryddorna och fräs dem med löken. med mer vatten. 2 medelstora gula lökar1 tsk torkad mortlad timjan1 tsk torkad mortlad kummin6 stycken mortlade enbär1 lagerblad1 dl vatten1 tärnat äppleSmör till stekningSalt & svartpepparServera med stekta färska korvar av salsicciatyp och kokt potatisGör så här 1. 2 medelstora gula lökar
Dagens kvällsmat blev en jägargryta, cacciatora betyder jägare, varje region i Italien har olika smaksättningar på den här grytan, men den med tomat är den mest kända
Vi åt dem med kryddig viltkorv och det var en jättegod kombo. Med andra ord det blir fler försök. Finhacka vitlök och lök och stek varsamt tillsammans med strimlad bacon
Helstekt hjortfilé från Torpa serveras med rostad rotfruktsbakelse, kryddig viltkorv, krämig savoy kål smaksatt med trattkantareller samt reduktion på Lyckans äppelmust
På bilden ser ni resultatet av herr Mårtenssons senaste korvtillverkning i köket, en korv av det lite vildare hållet, tillsammans med en rotfruktspytt och svartpepparstekta äppelklyftor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.