Det är det man gör i en slow cooker som den Crock Pot jaganvände. Jaglagade den i slow cookern, Crock Pot men den går självklartattgöraivanliggryta på spisen
Världsklassikernsom nog allajag känner älskar. * Om mansomjagföredrarkonserveradechampinjonerframförfärska så vänta med atttillsätta dem tillprecis på slutet så de bara får värmas upp liteigrytan
Jerk, som är en kryddblandning från Jamaica, är för jamaicanernasom curry är för indierna. Trött på Aladdinaskar, tråkigischoklad eller mormors knäck somkanske lett till en dyr tandläkarräkning
Blandasamman med kokosmjölk, jordnötssmör och chilisås. Ev jasminris. Jordnötssås. Skär kycklingfiléernailångsmalabitar och gör så mångakycklingspett du kan
eller finfördela köttet somjaggjort här och fyll ett Iranskt bröd eller Pitabröd med sallad,. Ät den färdigakycklingensom den är, ta med på utflykten, delaibitar och serverasomplockmat
Ingredienser 1 glas 2 glas 3 glas 4 glas 5 glas 6 glas 7 glas 8 glas 9 glas 10 glas 11 glas 12 glas 13 glas 14 glas 15 glas 16 glas 17 glas 18 glas 19 glas 20 glas 0 odefinieradsodavatten 0 odefinieradisbitar , krossade 0,5 st limefrukt(er) 1 odefinieradmyntablad 4 cl sockerlag 4 cl vit rom Köp receptet
Slå på liteutavbuljongensombliri ugnsformen efter kycklingen. Givetvisskakycklingenegentligengrillas, långsamt & länge, men nu blev det en varianti ugnen i stället
Jaghar nog söndagarsomminfavoritmatlagardagfaktiskt. Saken är den attLarsgillarindiskt när jag gör det hemma, är mer bara det att det inte är hansfavorit när det gäller mat på restaurang
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.