Det ska vara mycket sås!Nuskadeninvigasmedpoppning, spännande. ViklararossjufintmedvårGrönalådaverkardetsom, såvarförinteMårtenssons kök
Idag ska jag fixa en äppelkaka ..JagvarpåÄppelmarknadeniKivikihelgenochharnuenheldelgodaäpplenmedmighem. ServeramedgräddeellervaniljkrämavnågotslagKakoMaten*
Jag ska laga till rosenmarmeladSättpålockenochförvaraburkarnasvalt. Detjagskagöraärrosenmarmeladsomärsupergod. RosenmarmeladpåfärskabladVeckomagasinet
Det var det här jag ville ha till middagVetnivad - detkanmycketvälvarasåattjagikvällskapadeenframtidafamiljeklassiker. Kanskeärdetingetnyttförersomläser, mendettafickåtminstonemigattinseattenpizzadegaldrig, aldrigskavaraförvekSMASKENS.NU
Kan vara det godaste jag bakat i lchf-vägNivetsådärlitesega, medenhärligsötmafrånhonungen, ensvagtouchavkanelochvaniljochavslutningsvisdetdärknaprigafrånnötterna, kanvarablanddetgodastejagbakatilchf-vägHome 2 Tiny
Var ska man stoppa de hälsosamma morötterna om inte i sconesen?Härvilljagbjudaerpåettganskasmaltreceptsominspireradesavminfödelsedagstårtasomegentligenbaravaren "klassisk" morotskakamedlenochgodcitronglasyrochblåbärVar i helsicke är min grapefrukt?
Trodde jag att jag var atlet..? och Lamm- och saganakibiffarSkamanvarariktigtpetigsågörsrättensaganakiursprungligenmedenostsomheterkefalotiri. Lammfärsbiffarsomfårkokaitomatsåsmedgrekiskakryddor, hehe, perfektLCHF i Lilltäppans kök
LCHF- Jag var svag för efterrätterTumörernagickattbehandlamedlokalcellgiftsbehandlingmenskadornapålevernvarsåomfattandeattläkarnaföreslogtransplantationSmurfan's LCHF- och HälsoBlogg!
Kladdkaka ska vara kladdig...Intemedvadsomhelst, utanennybakadkladdkakasomnästantagitsdirekturugnen, fördenvarsådärljummenochkladdigsombarakladdkakaskavaraGourmetmorsan
Det ska vara färska räkor i en Toast skagenDåpassadejagpåattslarvamedmatenochgjordemigintebaraenutantvåToastskagenåtmigtillmiddagMat och annat gott!
Det ska vara både enkelt och gott! Basta!EftersomhelgenskullevarafylldavbakningochkalashadejagbestämtmejföratthaenkelmatlagningMITT AKVARIUM
Jag ska snart på middag & apelsin baklavaIgårlagadejagenturkiskefterrättbaklava medförmycketapelsiniattdenblevsur. Smältsmöretimicronobsstekdenejförduskavarvahelakalasetmedden, nötterochhemmalagadsirapförensaftigbaklavaVeckomagasinet
Kan nog vara det godaste jag gjort.Mixanötternaenstund, menintesådetblirmjölutandetskavaralitebitaratttuggapå. Makenärmedienkonstföreningpåjobbet, ochengång/årlottardeutolikakonstverksomtavlor, keramikochfigurerHealth by Nina
Whiskysås à la ArneHemligheten med såsen är att offra lite av whiskyförrådets godaste flaska. Den ska vara riktigt rökig, något Islay-sorterna är kända för. Varför såsen heter Arne? Förklaringen är att Mats heter Arne som andranamn – ett ganska diskret sätt att uppkalla en maträtt efter sig själv. Servera såsen till kött av antingen det finare slaget som oxfilé eller det enklare slaget som pannbiff .Skalaochfinhackalöken. Fräsdenismörientjockbottnadgryta. Stötgrönpepparkornimortelochblandanerdemisåsenalltommat.se
Läsarfråga: LCHF för viktminskning – hur ska jag tänka?Dockserjagenstorfördelattvaradedikeradochgåinfördetnärdetvälgällersådetinteblirenonödigtlångprocess, ochdåkanmanbehövagöravissauppoffringarLessCarbs.se
Drömmen är sann: Den här Crème Brûlée-cheesecaken är allt du hoppas att den ska varasv.stories.newsner.com
Kryddig kyckling med ingefära och päronDen här middagsrätten sköter sig själv i ugnen. Tänk på att kycklingen ska vara ordentligt genomstekt, den är klar vid 70º innertemperatur (använd gärna stektermometer).citron, finstrimlatskal. Läggdemiformenochösmedmarinaden. Garneramedhackadeörterochservera. Marinadalltommat.se
Malin Sofia Magdalena Jansson on Instagram: “⭐️ Lax i urgod apelsin-gräddsås ⭐️ Alltså, den här blev så vansinnigt god ? Jag smakade en sås med apelsin i sist jag var på…”www.instagram.com
Olja för huden – vilken ska jag välja?Manskahelstinteförvaraoljorlångaperiodereftersomdedåriskeraratthärsknaochblidåliga. OljaförhudenkanbådevarabraochdåligtLessCarbs.se
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.