Dela med dig av inlägget. Så nu är man mätt och belåten, undrar vad det är för barnprogram ikväll… för jag misstänker att det blir vad vi får titta på, haha
Brödet är klart när det är gyllenbrunt och låter ihåligt när en knackar pådet. Om den verkar för torr kan du tillsätta en msk vatten, och sedan en till om det inte hjälper
) Lägg degen på ett bakbord/bakyta och dela till två delar. Påskmat kanske inte känns särskilt aktuellt för tillfället, men jag måste bara visa påskbrödet som jag bakade till vår påskbuffé
Brödet ska ha en lätt krispig yta och låta stumt när du knackar lite lätt pådet. Tätt efter lingon – och zucchinibrödet kommer detta som mest bakade bröd av er läsare
Vält eller lyft ut brödetpå ett galler och låt svalna en timme innan du delardet. Bred rumsvarmt smör på och försök låt bli att äta upp hela brödet med en gång
Tryck ut på en plåt med bakplåtspapper. Mosa ihop 50 gram havregryn med 150 gram keso. Grädda i 225 grader tills brödet har fått fin färg. 150 gram keso
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.