Jag är på väg hem några dagar för att fira nyåret med mamma, innan det bär av till Turkiet igen. Vilket fantastiskt år det varit, tack till alla nya och gamla besökare som hittat tillbakatill min blogg sen jag började skriva igen i september
Det är så enkelt att fixa till mat som är god, som mättar och som ger bra näring. Jag tycker att det är helt klart värt den tiden i köket man får lägga för att få till mat att längta till och njuta av
)Snabb sallad tillmatenisberssallat, rivenruccolaröd paprika i strimlortomat, i strimlorgranatäpplesolroskärnorpinjenötterev hallonvinägerolivoljaRosta solroskärnor och pinjenötter
Till förrätt gjorde jag en soppa på Svartkål. Tillsätt creme fraiche och kryddor efter smak. Det gröna som ni ser på bordet är det som blev kvar av svartkålen efter att jag tagit det som gick att använda till soppan
Tillsätt salt, peppar, grädde och taco kryddor köttfärs och blanda. Ingredienserna är alla tillagas redan så man bara behöver göra fin brun färg till båda sidor
Jag har aldrig ätit maten förrut så det blir spännande - men alla säger att det är så god mat. Hon måste bli fullständigt äkta, ha massor av rörliga delar, överleva på svart kaffe och matrester, ha ett knä som rymmer tre barn samtidigt och hennes kyss ska kunna bota allting från ett skrapat knä till ett brustet hjärta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.