Jespers nyårsbröd och desserter
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 450 g Ljummet vatten
  • 25 g Jäst
  • 12 g Honung
  • 490 g Vetemjöl special
  • 150 g Durumvete
  • 3 g Oregano
  • 40 g Olivolja
  • 12 g Salt
  •  
  • Till dekoration
  • Soltorkade tomater
  • Oliver
  • Fetaost
  • Flingsalt
  • 250 g Vatten
  • 250 g Mjölk
  • 250 g Pressad citron
  • 250 g Strösocker
  • 4 g Gelatin
  • 250 g Vaniljglass
  • 1/2 dl Vispgrädde
  • 1 dl Mjölk
  • 70 g Mörk choklad
  • 1 tsk Snabbkaffe pulver
  • 1 dl Kall mjölk
  • En "nödlösning" som passar till mousserat vin.
  • 170 g Frysta jordgubbar
  • 10 g Strösocker (till puré)
  • 2 msk Saft av citron
  • 1 blad Gelatin (kan uteslutas, men moussen sjunker snabbare då)
  • 3 stycken Äggvitor
  • 240 g Vispgrädde
  • 100 g Strösocker (till Italiensk maräng)
  • 2 msk Vatten (till italiensk maräng)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.