Jillans torskrygg med ägg- och persiljesås
Matmania
Matmania
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 gram torskrygg (msc-märkt) som du låtit ligga i rejält med salt i 15-20 minuter (resultatet blir ett fastare kött även om torskrygg är just fast i köttet).
  • 5 dl vatten.
  • 1 slantad morot.
  • 1 klyftad gul lök.
  • 5 vitpepparkorn 2 lagerblad 1 klick smör.
  • 1 strimlad klyfta saltad citron (som vanligt gäller att man kan ta lite rivet skal och lite vanligt salt).
  • Några stjälkar från färsk bladpersilja.
  • 2 dl av buljongen som du får från ovan.
  • 1 dl mjölk.
  • 1 msk smör.
  • Knappt 2 msk mjöl.
  • Lite vitpeppar.
  • 2 hårdkokta ägg som du hackar lite halvgrovt.
  • 1-2 msk hackad färsk bladpersilja.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.