Dela jordgubbar och lägg i sockerlagen och låt dra några timmarKardemummaströssel. Marinerade jordgubbarDela vaniljstång och koka upp med 8 st hackade basilikablad, 2 dl socker, 2 dl vatten och lite svartpeppar till en lag
Dela jordgubbarna på mitten. Vänd ner jordgubbarna och låt marinera minst 1 timme. 4 Fördela jordgubbarna i glas och klicka på gräddkrämen. 3 liter färska jordgubbar
Rensa och skiva jordgubbarna. Blanda med socker och vänd ner jordgubbarna, lime och socker. Häll i mascarponen över digestivekexen toppa med jordgubbarna + lite krossade digestive kex
Skölj limefrukten och finriv lite av skalet ner med jordgubbarna. Pressa limesaften över jordgubbarna. Varma grovt krossade Digestivekex, mascarponekräm och jordgubbar i portionsglas eller skålar
Skölj och rensa jordgubbarna. 5 l jordgubbar. Blanda mjöl, havregryn, socker och smör till en smuldeg. Platta ut till en 1 cm tjock kaka på en bakpappersklädd plåt
Doppa jordgubbarna i chokladen och vänd dem i strösslet, nötterna eller kokosen. 1 liter jordgubbar. Hacka och smält chokladen, antingen i en skål i mikron eller över vattenbad
Jordgubbar är alltid gott. Skölj och snoppa jordgubbarna. Honung/lime/marinerade jordgubbar* 1 l färska jordgubbar 2 msk flytande honung 1 st lime, rivet skal ½ lime, (pressad saft) Gör så här. Läs även andra bloggares åsikter om Jordgubbar , Marinerade jordgubbar , Honung/limemarinad 1 l färska jordgubbar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.