Skala palsternackanoch klyfta den. Lägg palsternackan på fat. Jag och Anette gjorde en Skogly-Hood. Alla smaker gick och gifte sig, fick en massa barn och levde lyckliga i alla sina dar
Den söta palsternackan ihop med citronen är ett perfekt tillbehör under såväl vintern som sommaren. Ur boken Markus höst- och vintermat har vi lånat dagens recept
Plötsligt blev jag dessutom extremt fettsugen (nä, det var ingen som sög fett ur mig utan jag blev helt enkelt sugen på väldigt fet mat) så jag mixade ihop den fantastiskt goda och superdupersnabba majo, vars recept ni hittar här
Till och med mina gamla äppelträd. salt och peppar. Tvätta skockor och potatis, lämna skalet på. skockorna på längden och skär potatisen i likvärdiga bitar
Dela palsternackaoch purjolök i mindre bitar och lägg dessa i den kokande buljongen. Stek baconet knaprigt och lägg på ett fat med papper så att fettet sugs upp
Blanda allt och. 100g palsternacka & äpplekokosmjölksås (se recept). 100g palsternacka. Här kommer ännu. en anledning till varför man ska ha en stor laddning av grönsaksröra hemma som
Palsternackan har karakteristisk kryddig lätt söt smak och doft. Är du också "ny" på palsternackan. Lördagens middag är samtidigt som den är lättlagad och hälsosam, en liten utmaning för mig- jag är nämligen väldigt skeptisk och gnällig när det kommer till palsternackor
Rostad palsternacka med spenatpesto och stekt kycklingbröstDet ser inte ut att vara så mycket för världen, men att rosta palsternackor i ugnen ger inte bara en makalöst fantastisk doft – det smakar så gott också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.