Hacka kantarellerna ochsidfläsket. Den här varianten känns lite lyxigare när vi serverar den med lite crunch på toppen och dessutom smörstekta pilgrimsmusslor
Krydda laxfiléerna med örtsalt och peppar. Toppa medfärsktimjan. Servera med couscous och sallad. En mycket god fiskrätt med många smaker♥Du behöver4 portioner4 laxfiléerÖrtsaltPeppar1 burk philadelphia vitlök och örter1 kruka färsktimjan. In med laxfiléerna i ugnen i 20 minuter. 1 kruka färsktimjan
Fördela oliver över det hela och avsluta med rikligt medfärsktimjan. Servera med ris och grönsaker. Tvätta citronen och skär den i ganska tjocka skivor
Smakar prima ihop med en kall sås ochfärskpotatis, och fungerar även toppen på bufféer då den ser trevlig ut även i uppskuren form, och smakar lika gott även om den hunnit svalna och bara är ljummen
Servera med den smörstekta svampen, lite extra parmesan ochfärsktimjan. I höstas lagade jag detta mumsiga recept så jag tänkte att det var god tid att jag delade med mig av det till er nu
Toppa medtimjanoch ruccola innan servering. Gör gärna efter det här goda receptet men våga experimentera med andra tillbehör – bara fantasin sätter gränserna
Det finns många olika recept på nätet men själv tycker jag mest om en skummig jordärtskockssoppa. Häll soppan i tallrikarna, lägg i musslan, strö på krutonger, sidfläskströsseloch garnera med dill och lite kryddkrasse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.