Cheesecake på browniebotten med smak av jul, blir ca 10-15 bitar. Sätt ugnen på 180 grader och smörj och bröa en springform ca 23 cm. Häll på kakan och grädda i ytterligare ca 45 minuter eller då ostsmetens mitt har stelnat
Så var det första sommarmånaden då, får hoppas att det märks på vädret snart också. =PJobbat kortdag idag, Delar med mig av receptet på en kaka jag och barnen bakade i eftermiddag
Dagen har börjat bra och ikväll kommer det 18 tjejer hem till mig på fika och lite party. Vi äter frukost tillsammans varje tisdag och idag är det Sigun som är värd
Ett måste påjulbordet om ni frågar mig. Men de går att variera på en massa sätt. Ni kanske tycker att man ska äta de klassiska köttbullarna påjulafton, det förstår jag (det tycker jag med), men om ni är trötta på dem bjuder jag här på några annorlunda köttbullsrecept ur bloggarkivet
Till ett av mötena ombads jag att ta med något gottigt, och efter några minuters klurande stod det klart (i min hjärna) att jag skulle baka julgodiset marsipanbröd (eller marsipangodis om man så vill kalla det)
Här har jag utgått från receptet på min mosters påskpaj som hon alltid gör till påsk, med ursprung i Italien, och fått ihop en riktigt god paj som fylls med rester av julskinka, ost och broccoli
Tiden går så otroligt fort och denna veckan var det återigen min tur att bjuda på kaka påjobbet. Men glöm inte lite bär på toppen för det gör susen och jag tror att blåbär skulle vara ett bra alternativ till jordgubbarna som jag hade idag
Go´kväll på er. Har inte hunnit uppdatera på några dagar. Föreläsningen handlade delvis mycket om positivt tänkande och att vi faktiskt duger som vi är och är värdefulla, riktigt energipåfyllare var denna föreläsning
Det börjar redan påjobbet när det ställs fram dessa evinnerliga pepparkaksburkar. På söndag är det första advent och jag har noterat att flera av mina vänner har börjat baka lussekatter, pepparkakor, köpa julklappar och andra så kallade förberedelser inför julen
Jag pendlar tre timmar om dagen och jag tränar ofta på kvällen på vägen hem. Jag lagar mycket mat på helgerna och portions- eller styckfryser, så att jag på morgonen bara kan plocka fram en lunch och lägga till en tomat eller en bit gurka och sedan är det klart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.