Jag visualiserade mig denna toppad med solgula aprikoseroch gula russin med grön persilja. Blev lite magplask där då eko-aprikoserna jag köpte visade sig vara bruna när jag öppnade påsen
Smält chokladen och doppa bitarna i eller använd en pensel och pensla dom med chokladen. -) Det är iallafall lite nyttigare godis än vanligt godis eftersom det inte är något socker med
Jag smaksatte min med saffran, mortlad kardemumma och pistagenötter – en riktig god kombination. Smält över medelvärme tills du har en jämn smet, rör om hela tiden
Det var min äldsta dotters barndomskamrat och bästa vän Hilda som gifte sig med sin sambo Martin, ochmed lilla dottern Elisabet som söt och lite motsträvig brudnäbb
Ont om tid är det också gott om så idag jobbar Bevemyrs pragmatiskt och slår fyra goda flugor i en smäll och bloggar ett helt gäng med juliga godisrecept på en gång
Grovhacka nötterna och blanda med riven mandelmassaochbittermandelolja. Forma till rullar och låt dem torka till ett par timmar innan du glaserar dem med choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.