Första julgodis receptet uppe för i år. Original recept hittat hos LCHF till vardag och festChokladfudge (LCHF) Recept ca 45 bitar (beror på hur stor form du använder)4 dl grädde + några skvättar till100g smör65g mörk choklad (74%)1 tsk vaniljpulver Koka upp grädden och tillsätt chokladen och låt den smälta
Förvara julsnickersn i kylen, med bakplåt- eller smörgåspapper emellan. Gomorron och jag vill önska er en härlig tredje advent… Jag tänkte tipsa om en klassisk goding här, LCHF snickers… Ett mera hälsosamt alternativ till advent och jul…
Lite dör-så-gott-det-är på denna. Tror ni inte jag blev överlycklig när jag hittade sockerfria marshmallows, troligen inte det bästa men i alla fall bättre än original-sockerbomben
Idag har jag pysslat med julgodis, pluggat, skottat snö och åkt pulka med barnen. Receptet på lakritstryffeln har jag tagit från Annika Rognebys senaste bok Bakglädje & LCHF
Detta är min lilla variant av lchf-fudge. kommer från marianneslchf,se. 30-40 gram choklad 77% eller högre, ju högra kakaohalt ju mindre mängd behövs. Låt sedan det hela småkoka (EJ under lock) i ca 20-30 minuter. 30-40 gram choklad 77% eller högre, ju högra kakaohalt ju mindre mängd behövs
s FB-sida och sedan ändrade jag liteoch la till en del ingredienser. LCHF BRÖD1 limpa6 ägg250 g keso1 dl hasselnötsmjöl2 dl mandelmjöl0,5 dl pumpafrön0,5 dl solrosfrön0,5 dl sesamfrön2 tsk chiafrön2 tsk hela psylliumfrön1 tsk salt2 msk fiberhusk2 tsk bakpulver1. Grädda på nedersta falsen i 175 grader i ca 75 - 80 minuter
1 - 2 msk currypulver. 1 - 2 msk currypulver. 23 Mars 2016. Kyckling,. påsk. Lchf Curryröra med Kyckling. Curryröra med kyckling, en perfekt rätt till buffébordet
Servera med vaniljsås eller LCHF-glass. Äppel är väl inte riktigt att betrakta som LCHF egentligen, men äter man LCHF men med lite naturligt säsongsätande så kan det få slinka ner några på hösten
FRÖKNÄCKE (LCHF)1 plåt1 dl solroskärnor1 dl sesamfrön0,5 dl hela linfrön2 msk pofiber1 msk fiberhusk0,5 tsk havssalt0,5 dl (50 g) kokosfett utan smak (eller osaltat smör)2,5 dl kokoande vattenLite flingsalt att strö överGör så här. Ställ in igen ytterligare 10-20 minuter tills knäcket börjar få lite färg. Sänk temperaturen på ugnen till 50-75 grader och låt knäcket stå tills det torkat helt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.