Lägg med hörnen nedåt i bullformarna så att den släta sidan kommer uppåt. Har ni möjlighet att beställa hem Mix per dolci från Senza Glutine så är det mitt absolut favoritmjöl till alla former av vetebullar
Red sedan av med vald mjölkersättning. Börja med grönkålen. valfri mjölkersättning. Jag är uppvuxen med grönkål och det har alltid varit en personlig favorit
15o g mjölkfritt margarin. i det ”veterecept” som jag utgick från var det 2 dl – men det var alldeles för löst, så jag fick lägga i mer – och då valde jag jyttemjöl för att det binder vätska så bra. 15o g mjölkfritt margarin
Jag gör degen med händerna för att det mjölkfria margarinet ska gå in så bra som möjligt. Det här är en ny variant av pajen med cornflakes- och frågan är om inte den blev nästan ännu godare
Går att variera med tillbehör som vispad kokosgrädde, nicecream, bär eller annat du tycker om, men passar också bra bara som den är då den är både smakrik och saftig
Blir du nyfiken kan du läsa mer om detta hos Anthony William aka MedicalMedium. Vete, socker och mjölk är uteslutet sedan tidigare, men nu vill jag även äta ägg-fritt eftersom jag jobbar på att få bort ett virus i kroppen som legat och "lurat" i flera decennier
Jag gör degen med händerna för att det mjölkfria margarinet ska gå in så bra som möjligt. Strö gärna lite extra muscovadosocker även på bären , fördela pajdegen jämnt med fingertopparna så att den täcker det mesta av krusbären
tillsammans medmjölkfri dryck och den mosade bananen tillsammans med de torra ingredienserna. Du kan naturligtvis utesluta bananen eller fylla på med annan frukt eller bär i smeten om du vill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.