Rör om tills osten smält. Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. Servera soppan med bröd. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Jag har använt recept från en bok av Erica Palmkrantz Aziz som heter. Tänk att mixa ihop lite zucchini eller stjälkselleri med äpple och päron kan bli så himla gott till frukost
-) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
Koka pastan en minut mindre än instruktioner på förpackningen för slutligt al dente-resultat. Häll av pastan ochoch vänd runt i såsen tillsammansmed finhackad persilja
Med andra ord startar vi veckan medvi-tycker-lite-synd-om-oss-och-knaprar-febernedsättande. Och här har vi, både jag och Mr C fått ta över Filips bacillusker, jodå Mr C hade feber redan igår och här vaknar jag med en lätt brännande panna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.