När det kommer till smak är det ytterst milt och försiktigt. Servera på julbordet. Vem hade trott att det skulle finnas tid för ett inlägg så här dagen före julafton
Jag tänker även i år göra denna grönkålssallad som jag tycker passar perfekttilljulbordet. Inlägget Grönkålssallad tilljulbordet dök först upp på Healthspiration
Helt perfekt dessutom att göra något med äggvitorna som blir över i glasstillverkningen. Var dock inte tillräcklig snabb med kameran innan glassen började smälta, men ni kan säkert ändå känna hur det smakade
Eftersom det är kallt och ruggigt tycker jag att denna efterrätt passar perfekt även nu i helgen. Kör fikonbitar, nötter, kokos, smör och kryddor i en liten mixer till en jämn smet
Idag har jag haft en sån där perfekt semesterdag. Det är konstigt det här, när jag jobbar så kan jag verkligen längta efter att bara sitta och läsa en bok, men när jag äntligen har tid till det har jag inte ro i kroppen
Just nu är det perfekt att baka när man kommer hem från jobbet, det är så mörkt att man inte ser handen framför sig… så någon kvällspromenad blir det inte
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.