Eftersom jag har en grillblogg borde jag kanske tycka att den grillade julskinkan blev godast men jag måste erkänna att den söta ingefärsskinkan smakar bättre och har en mer traditionell smak på hur en julskinka ska smaka
Julskinkans historia (förhoppningsvis inte den julskinka du äter i år. Julskinka. är en rätt på julbordet som de flesta svenskar anser vara obligatorisk
Det finns ett oslagbart sätt att fixa en rund och mycket god smak på julskinkan – koka den i vin. Man kan använda resterna efter julskinkan – du vet de där bitarna som aldrig går åt – i surkålen
Igår stillade jag ett sug som legat och gnagt ett tag. Kanske i tidigaste i laget, och jag brukar egentligen inte vilja tjuvstarta, men ibland har nöden faktiskt ingen lag
Vad gör man med julskinkan efter jul. Det är säkert fler än jag som har kvar rester från julbordet och framförallt julskinkan brukar det kunna bli en del kvar av hos många
Om du vill piffa julskinkan lite extra så går det lätt med kryddnejlika som exemplet på bilden. Om du vill piffa julskinkan lite extra så går det lätt med kryddnejlika som exemplet på bilden
Till Fester med rester bjöd hon på den här brödgratängen, som passar alldeles utmärkt nu efter helgerna när några överblivna skivor av julskinkan kanske finns i frysen
Äppelmos är väl nått som många av er har på julskinkan nu till jul eller. Själv är jag en senapsmänniska, ingen jul om man inte få senap på skinka och då ska det vara slotts senap och ingen annan
Nu när julskinkan ligger på lur i kylskåpet i väntan på en god â€rest-middag†så är nog detta det absolut godaste jag vet att göra av just överbliven julskinka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.