Låt spenaten tina i ett durkslag. Lös jästen i ljummet vattenoch blanda i olja och salt. Lämna en orörd degkant överst där degen ska fästa så att rullen håller ihop
Skär sen upp det otroligt goda köttet och servera med palsternackspure och slå på såsen. Låt inte den udda kombinationen av färskpressad apelsin och rött vin skrämma er, jag lovar att det är gott
Grilla fiskenett par minuter på varje sida. Salta fiskeninuti. Pia ochjagville återuppleva känslan av vår barndom den här kvällenoch abborre stod högst på menyn
Kakan i sig är en bearbetning av ett gammalt favoritrecept, som jag under årens lopp anpassat på alla möjliga sätt för att tilltala mina smaklökar och för att det ska passa med olika smaksättningar
Låt allt koka ihop under några minuter, smaka av och tillsätt mer kryddning vid behov, innan du tar av såsen från värmenoch låter den stå en stund för att "gotta till sig"
Bästa sättet att veta hur köttet ser ut inuti är att använda en grilltermometer. Porchetta. Stick in den i köttet innan du börjar grilla för annars rinner köttsaften ut
Fiska upp rosmarinen, mixa ner grovhackad basilika och smör med handmixer. Snitta lammkotletternasfettrand, krydda och stek dem hastigt på båda sidor i smöret på hög värme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.