Kärlekslax och sparrisknopp på Blåkulla
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 pers Foto Peter Erlandsson
  • 400 g kallrökt lax
  • 200 g vit sparris (helst färsk, men du kan också använda vit burksparris)
  • 4 gröna sparrisar
  • 1 msk crème fraiche
  • salt
  • vitpeppar
  • 1 zucchini Lag:
  • 1 dl ättika (12 procent)
  • 2 dl socker
  • 3 dl vatten
  • 4 tsk löjrom (det går också bra med finkornig röd kaviar)
  • ärtskott
  • GRÖN SPARRIS
  • 5-10 min Prova sticka sparrisen med en potatissticka och se om den är färdig. Det ska vara lite tuggmotstånd i den gröna sparrisen. Låt sparrisen rinna av på papper.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.