Köttfärsbiffar har jag bjudit på förr här på bloggen, så det är ingen nyhet. Ruffel och båg är alltid en styggelse, antingen det handlar om felaktig varumärkning beträffande innehåll och datummärkning på livsmedel, mutskandaler, försäkringsbedrägerier (som vi också läst om på senaste tiden), eller smygbonusar till självgoda och pösmunkiga direktörer
Det var vanliga köttfärsbiffaroch till det hade jag potatismosoch en kalasgod lök- & svampröra. Forma biffar med fuktade händer och stek dem i smör tills de är klara
Saftiga köttfärsbiffarmed mycket smak hör så bra ihop med tzatziki och rostade rotfrukter. Potatis och stek lök med skysås eller som skivat pålägg på smörgås
Servera medpotatismosoch eventuellt mer av bostongurkan. Det går nog till ochmed att använda falukorv, genom att dela den på längden till exempel och sedan klicka blandningen ovanpå
Kanske är det lite svårt att se vad söndagsmiddagen består av på bilden nedan, men jag kan avslöja att det blev supergoda mozzarellafyllda köttfärsbiffar i en sås med smak av paprika och basilika
Saftiga köttfärsbiffar i krämig sås med rödvin. Råstekt mandelpotatis till och gräddsås som fått koka nästan en timme, den ska ni prova för den borde nästan ätas med sked
Tillsätt grädde och smaka av med salt, peppar och soja. Riv brödet i små bitar och lägg i en bunke. Servera biffarna med såsen, kokt potatis, blomkål och broccoli
Krydda med salt och peppar. Kvällens middag bestod av goda biffar, sås, klyftpotatis och haricoverts. Stek dem på medelhög värme och krydda dem ev lite till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.