Kalasdax på Pulled pork!
Gourmetmorsan
Gourmetmorsan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pulled Pork
  • 6 portioner
  • 2 gula lökar
  • 3 vitlöksklyftor ca 1 kg fläskkarré utan ben
  • Salt, svartpeppar, chiliflakes
  •  
  • Vitlökssås
  • 2 dl creme fraiche
  • 2-3 st vitlöksklyftor
  • Salt
  • Inlagd rödlök
  • 3 röd lökar
  • 2 dl ättiksprit 12%
  • 1 dl vatten
  • 2,5 dl strösocker
  • 0,5 dl salt
  •  
  • Gör så här
  • Skär rödlöken i skivor, gärna på mandolin.
  • Koka upp ättika, vatten, socker, salt i en kastrull.
  • Häll lagen över rödlöken och låt svalna och stå till sig.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.