När kalkon. Kontrasten mellan det knapriga baconet. baconet är klart blanda i resten och servera. 100g kalkonbacon. kalkonbacon i ca 10 minuter på högvärme tills det har blivit knaprigt
kalkonbacon. Lägg baconet i en. kalkonbacon. Blanda i den knaprika baconet och salladen. Vad sägs om en. mätande lite annorlunda men enkel sallad som passar när som helst på dagen
Skär kycklingfilén i strimlor och baconen i bitar. Bryn kycklingen och baconet, salta och peppra. Lägg kyckling, champinjoner, ananasbitar och bacon i en ugnsfast form och häll blandningen över och strö på jordnötterna
Stoppa fyllningen inuti kalkonen och bind ihop lårbenen. Gnid in kalkonen med den andra citronhalvan. Blanda smöret med kryddor och soja och pensla kalkonen runt om
Hacka kyckling och bacon. Stek löken tills den är gyllenbrun och tillsätt kycklingen och baconen. Toppa soppan med lite extra stekt bacon och lite persilja så ser det extra proffsigt och gott ut
5 portioner 9pp/portion500g fläskfile150g mager riven ost 12%1pkt bacon5dl milda mat grädde 4%Sätt ugnen på 150graderSkär fläskfilén i bitar Stek till fin färg,Skär bacon i mindre bitar och stek på hög värme fort. 1pkt bacon
Stek löken glansig i en stekpanna och tillsätt baconet. Tycker att det redan är mycket i baconet. Smörstek nu champinjonerna tills dom får en gyllenbrun färg och lägg över baconet och avsluta med potatisen
Vad jag däremot inte kan tänka mig att leva utan är bacon. I synnerhet om baconet är stekt riktigt hårt så att det blir som rökiga och köttiga små chips
Till julbordet förra veckan gjorde jag en kalkon i ugn med en stuffing på Calvados och Äpplen. Förutom att kalkon är gott som bara den så är kalkon vansinnigt nyttigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.