Jag håller med gästerna, denna paj är kanongod och vi har gjort den många gånger sedan dess. med skal. Blanda ihop alla ingrediensernatillpajdegentill en slät deg
Kall paj med lax, räkor och avokado. Pajen serveras kall och är helt klart godaste pajen isitt slag. En klassiker som har hängt med ett tag och som gör succé på vilken vår- och sommarbuffé som helst eller till förrätt på en helt vanligmiddagsbjudning
De här godsakerna äts med fördel lite ljumma men de går även att äta kalla. Servera rykande varma direkt eller låt stå en stund och servera ljumma (rekommenderas) eller kalla
Här kommer receptet på en av minafavoritpajer, det är en kall paj som passar perfekt en helt vanlig fredag som idagmed en sallad till eller på en buffé
För bara några år sedan, bad man ju nästan om ursäkt dagen efter man ätit en rätt medvitlöki. Tryck ut degenlite efter gräddningen, för att få upp kanterna igen
Kavla ut degentill samma storlek som din bakform, lägg i den i formen och tryck upp egna kanter. Stek upp kycklingen och krydda meddinafavoritkryddor, mina är
Tryck ut degeni en pajform. över pajen med bakplåtspapper så den inteblir bränd. Välkommen måndag och läsarePaj är smidigt om man ska ha mat för många gäster och vill förbereda i förväg
Klä en pajform medsmördegen. Häll bort vattnet från kräftstjärtarna och lägg dem i en bunke. Finhackadillen och tillsätt den samt resten av ingredienserna
Tryck ut degeni en långpanna och nagga med en gaffel. Denna underbaring som finnsi så många former, storlekar och smaker kan både stoltsera för sig själv samtidigt som den kan vara en riktig smakförhöjare i samspel med andra livsmedel
Kan med fördel göras dagen innan. Resterna av den rökta jullaxen hamnade i denna smarriga paj (som ni sett förr på bloggen) VästerbottensostfinnsinteiFinland (än) men byt ut det i receptet mot en annan hårdost som nigillar
Kommentarer
ellinore-2
Kanske den
Logga in eller Registrera för att kommentera.